Ett par väl valda ord om livet på savannen som ett rätt udda litet djur bland alla andra figurer.Till nyaste inläggenSmala elefanten i sin praktSenaste inläggen i RSS 2.0-format
Fredrik i sin prakt, på Café Opera 1998.
Namn
Fredrik Wicksell
Ålder
36 år
Boplats
Norra Botkyrka, Sthlm
Senast kommenterade inläggen
Om man inte plingar hamna...23/5 - 14:06
Hallå, elektroniska pryla...11/5 - 13:11
What the fuck!19/12 - 16:54
Vem attans är Smala Elefa...27/10 - 01:38
Mannen med hatt langar vi...8/7 - 14:18
Sök inlägg
Musik under namnet Mindfire

Här nedan finner man lite musik som jag gjort genom åren, då under mitt nätnamn Mindfire. Det är bara att ladda ner.

St. Valentine's Day
St. Valentine's Day [Video edit]

Tillbakalutad house
2:37 min

Expectations
Expectations [Fast beat edit]

Club/House
4:17 min

In The Arms Of Morpheus
In The Arms Of Morpheus

House
5:06 min

The Radar [Intro version]
The Radar [Intro version]

Dance/Club
0:36 min

Tiny House
Tiny House

House
0:30 min

Onsdagen den 26/7, 2006 - 15:21
Flygfän som hittar in men inte ut
Vi har alla varit med om att diverse olika flygfän så som flugor, getingar, bin och humlor hittat in i ens hus och sedan har ofantligt svårt för att hitta ut igen, speciellt då på sommaren när de senare arterna har sin högtidsstund. De flyger runt där i sin vilsenhet och krockar mot alla fönster de kan finna och surrar och är allmänt jobbiga tills vi antingen slår ihjäl dem eller hjälper dem ut.
Varför hittar de inte ut om de nu så lekande lätt hittar in genom de allra minsta fönsterspringor man kan tänka sig eller halvöppna dörrar?

Svaret på det ovan är enkelt. De hittar ut precis lika lätt som de hittat in. De har bara ingen lust att ge sig ut direkt. Varför inte då kan man fråga sig. Jo, det beror helt och hållet på att de vill jävlas lite med oss människor.
Trots sina minimala hjärnor har de lyckats komma fram till att vi lever klart mycket längre tid här på jorden än vad de gör. Deras hämnd mot vår livslängd visar de då upp genom att kort innan de dör flyga in hos nån människa och visa upp att de, trots sin litenhet och minimala intelligens, kan flyga utan hjälpmedel, vilket inte vi kan. Lite peka-finger-uppvisning alltså.
Och det där surrande ljudet är inte från vingarna, det är deras hånskratt mot våra taffliga försök att kunna göra detsamma, alltså flyga utan några som helst hjälpmedel.
Kommentarer: 2 stycken.

Lämna en kommentar till inlägget du just har läst, förhoppningsvis.

Namn:

Kommentar:

Anti-spam: Den smala elefanten är inte tjock, den är såklart!
Kommentaren postad torsdagen den 3/8, 2006 - 19:38
aell
Har hälsat på hos dig ett bra tag idag.. Herregud vad jag har skrattat :) *Tackar och bockar* Jag skrattade dock inte åt allt. Inte åt grafiken, som är underbar, och inte åt ditt paniksyndrom. Finns det inga tabletter mot sådant? Jag har haft liknande problem som försvann med hjälp av antidepp och lugnande.

Kommentaren postad torsdagen den 3/8, 2006 - 20:09
Smala Elefanten
Hehe, det är härligt att man lyckats roa någon mer än en själv. Det är också kul att få höra att det man skriver och sådant uppskattas. Tackar för det!

Vad gäller panikångesten knaprar jag ett piller om dagen för att klara av dagen här hemma i alla fall. Har gjort det rätt länge nu, så det har blivit rutin, och svårt att säga om just det hjälper just nu så att säga.
Vad gäller större projekt, som att åka något (bil, tåg, buss osv) till något speciellt ställe, är terapi tillsammans med medicin den bästa lösningen. Jag kommer dock inte så mycket längre. Jag vet hur jag skall tänka osv, men dessa rätta tankar är som bortblåsta när det gäller. Men men, träning och åter träning bör väl göra rusen nån gång, även om det är jobbigt att träna på det.