Ett par väl valda ord om livet på savannen som ett rätt udda litet djur bland alla andra figurer.Till nyaste inläggenSmala elefanten i sin praktSenaste inläggen i RSS 2.0-format
Fredrik i sin prakt, på Café Opera 1998.
Namn
Fredrik Wicksell
Ålder
36 år
Boplats
Norra Botkyrka, Sthlm
Senast kommenterade inläggen
Om man inte plingar hamna...23/5 - 14:06
Hallå, elektroniska pryla...11/5 - 13:11
What the fuck!19/12 - 16:54
Vem attans är Smala Elefa...27/10 - 01:38
Mannen med hatt langar vi...8/7 - 14:18
Sök inlägg
Musik under namnet Mindfire

Här nedan finner man lite musik som jag gjort genom åren, då under mitt nätnamn Mindfire. Det är bara att ladda ner.

St. Valentine's Day
St. Valentine's Day [Video edit]

Tillbakalutad house
2:37 min

Expectations
Expectations [Fast beat edit]

Club/House
4:17 min

In The Arms Of Morpheus
In The Arms Of Morpheus

House
5:06 min

The Radar [Intro version]
The Radar [Intro version]

Dance/Club
0:36 min

Tiny House
Tiny House

House
0:30 min

Söndagen den 17/9, 2006 - 15:11
Konsten att hålla nollan i varje hockeymatch
Om man håller nollan i varje match kan man, hur uselt man än spelar framåt, aldrig förlora en hockeymatch. Många lag satsar därför mycket tid och pengar på att ha ett bra försvarspel och en skicklig målvakt.

Men varför inte då istället se till att det blir i princip helt omöjligt för motståndarna att göra mål, och sedan satsa allt på ett anfallsspel av sällan skådat slag?
Det borde kunna gå utan att lägga ner hutlösa summor på inköp av skickliga backar och massa specialinriktad försvarsträning.

Ju större målvakt man har, desto mindre och färre luckor finns det för motståndarna att sikta på för att göra mål. Det bästa vore väl då att ha en målvakt som faktiskt täcker precis hela målet, utan tillstymmelse till luckor någonstans. Man skulle kunna sätta denna målis på isen och sedan kan motståndarna försöka göra mål bäst de vill, helt förgäves. Snacka om att denna målis skulle få seriens bästa räddningsprocent och flest antal nollor i rad.

Vad jag läst mig till finns det faktiskt ingen begränsning för hur stor en målvakt får vara. Reglerna gäller storleken på skydden. Man skulle då kunna sätta reglementsenliga sådana på en snubbe som på bilden ovan (den snubben är dock inte den största man kan tänka sig) för att skydda vitala delar på kroppen, sedan skulle allt kroppsfett funka som ett slags skydd, dels för honom själv och sedan då för att förhindra pucken att kunna gå in. En hockeymålis har faktiskt inget med spelet att göra som regelmässigt kräver att man måste kunna vara rörlig etc, så han kan sitta där lugnt på isen i 3x20 minuter och se sina lagkamrater satsa allt framåt och vinna varje match.
Kommentarer: Bli först!
Kategorier: Ishockey, Sport

Lämna en kommentar till inlägget du just har läst, förhoppningsvis.

Namn:

Kommentar:

Anti-spam: Den smala elefanten är inte tjock, den är såklart!