Ett par väl valda ord om livet på savannen som ett rätt udda litet djur bland alla andra figurer.Till nyaste inläggenSmala elefanten i sin praktSenaste inläggen i RSS 2.0-format
Fredrik i sin prakt, på Café Opera 1998.
Namn
Fredrik Wicksell
Ålder
36 år
Boplats
Norra Botkyrka, Sthlm
Senast kommenterade inläggen
Om man inte plingar hamna...23/5 - 14:06
Hallå, elektroniska pryla...11/5 - 13:11
What the fuck!19/12 - 16:54
Vem attans är Smala Elefa...27/10 - 01:38
Mannen med hatt langar vi...8/7 - 14:18
Sök inlägg
Musik under namnet Mindfire

Här nedan finner man lite musik som jag gjort genom åren, då under mitt nätnamn Mindfire. Det är bara att ladda ner.

St. Valentine's Day
St. Valentine's Day [Video edit]

Tillbakalutad house
2:37 min

Expectations
Expectations [Fast beat edit]

Club/House
4:17 min

In The Arms Of Morpheus
In The Arms Of Morpheus

House
5:06 min

The Radar [Intro version]
The Radar [Intro version]

Dance/Club
0:36 min

Tiny House
Tiny House

House
0:30 min

Tisdagen den 14/8, 2007 - 18:16
Plåtad inför reportage i TCO-tidning
Imorse kom det hit en fotograf för att plåta mig för ett kommande reportage/intervju i TCO:s tidning rörande mina psykiska problem i form av paniksyndrom. Nu är det inte jag som sådan som är det intressanta, utan hur de olika samhällsmekanismerna tar hand om folk med liknande problem som mig. Vilken vård finns? Hur utnyttjas den? Informeras man ordentligt eller måste man själv söka bra hjälp? Vad kan bli bättre? osv osv.

Den som ligger bakom allt detta, och som också varit här och intervjuat redan, är en bekant från idrottsklubben jag mer administrativt fortfarande är medlem i. Han heter Sverker Tirén och jobbar just på TCO-tidningen och skriver då och då även för andra tidningar, så han kan nog vara känd för ett par.
Denne Sverker var också den som lyckades få Försäkringskassan att sätta lite fart när jag hade problem under flera års tid att få igång sjukersättning/aktivitetsstöd i början när jag blev sjuk. När han ringde dem, i egenskap av journalist med mycket god insyn i problematiken från min sida, och "hotade" med att skriva ett reportage om det hela, ja då löste det sig efter nån vecka eller så och en hel del slantar trillade in retroaktivt.

Imorgon ska jag få läsa ett första utkast av det som är tänkt att gå till tryckeriet, utifall att det är något som blivit knasigt och som eventuellt missförståtts. Så jag sitter här nu och är lite ivrig att få läsa vad det är som skrivits. Givetvis sitter jag också och undrar hur bra dagens bilder blev. Det senare är på sätt och vis nästan värre, för där går det trots allt inte lika lätt att korrigera felaktigheter.
Kommentarer: Bli först!
Kategori: Fredrik i vardagen

Lämna en kommentar till inlägget du just har läst, förhoppningsvis.

Namn:

Kommentar:

Anti-spam: Den smala elefanten är inte tjock, den är såklart!