Ett par väl valda ord om livet på savannen som ett rätt udda litet djur bland alla andra figurer.Till nyaste inläggenSmala elefanten i sin praktSenaste inläggen i RSS 2.0-format
Fredrik i sin prakt, på Café Opera 1998.
Namn
Fredrik Wicksell
Ålder
36 år
Boplats
Norra Botkyrka, Sthlm
Senast kommenterade inläggen
Om man inte plingar hamna...23/5 - 14:06
Hallå, elektroniska pryla...11/5 - 13:11
What the fuck!19/12 - 16:54
Vem attans är Smala Elefa...27/10 - 01:38
Mannen med hatt langar vi...8/7 - 14:18
Sök inlägg
Musik under namnet Mindfire

Här nedan finner man lite musik som jag gjort genom åren, då under mitt nätnamn Mindfire. Det är bara att ladda ner.

St. Valentine's Day
St. Valentine's Day [Video edit]

Tillbakalutad house
2:37 min

Expectations
Expectations [Fast beat edit]

Club/House
4:17 min

In The Arms Of Morpheus
In The Arms Of Morpheus

House
5:06 min

The Radar [Intro version]
The Radar [Intro version]

Dance/Club
0:36 min

Tiny House
Tiny House

House
0:30 min

Lördagen den 27/12, 2008 - 20:47
Om man inte plingar hamnar man ju i bussgaraget!
Varför är det så många på bussen som "plingar" (gör chauffören uppmärksam) för att vilja gå av när det är en ändhållplats i antågande?

Det kan väl inte vara så att dessa tror att om de inte uppmärksammar chauffören om deras önskan att vilja stiga av vid ändhållplatsen så kommer denne inte att öppna dörrarna när bussen väl kommer fram. Eller att chauffören tar beslutet att direkt köra till bussgaraget utan att passera och stanna vid sista hållplatsen, även fast att det är passagerare kvar på bussen.
Att eventuellt förklara beteendet med att vissa kanske inte vet om att det skulle vara ändhållplats håller inte riktigt, speciellt när det ju står längst fram på bussen var slutdestinationen är för aktuell resa.
Kommentarer: 5 stycken.
Kategori: Besynnerligt

Lämna en kommentar till inlägget du just har läst, förhoppningsvis.

Namn:

Kommentar:

Anti-spam: Den smala elefanten är inte tjock, den är såklart!
Kommentaren postad torsdagen den 1/1, 2009 - 02:19
martina
Jag har glömt plinga på buss 708 (kommer inte ihåg om det var den, men den här bussen slutade sin rutt i Hallunda C istället för att som vissa turer i samma rutt, köra ut i Norsborg, dit jag skulle.) Så busschauffören släkte bussen, låste och gick iväg. Jag märkte som tur var min fadäs och började föra en massa oväsen...

har inget annat ställe att få tag dig på. men tusen tack för ditt fina julkort! Eftersom jag inte finns på facebook så kan man skriva till den här mailadressen:
martinaunnerstale@yahoo.se

Kommentaren postad torsdagen den 1/1, 2009 - 12:29
Smala Elefanten
Jo, det finns väl vissa enstaka gånger då det kan "löna sig" att faktiskt plinga inför ändhållplatsen, om man är ensam kvar i bussen. Jag syftade mest på när det är ett gäng kvar i bussen, dvs att chauffören oundvikligen kan missa att se att det är någon kvar när bussen kommer in för sista hållplatsen.

Kommentaren postad fredagen den 1/4, 2011 - 11:19
Pfyrix
min syster somnade på bussen.. hon vaknade i bussgaraget.. Detta inträffade vid fler tillfällen (vaknade på väg till garaget)

Kommentaren postad fredagen den 1/4, 2011 - 11:39
Maria
Nå, jag erkänner, jag har plingat vid ändhållplats! Det har faktiskt hänt att föraren blivit sur om man vill stiga av vid slutet och inte plingat (buss76). En gång åkte jag dessutom förbi Slussen (buss 76 eller 3) och tänkte att det är en så stor hållplats med hålltider att man inte behöver plinga, men då var det nära att bussen bara for förbi och vi var flera i bussen som höll på att missa att kliva av. Den föraren blev rejält sur och skrek i högtalaren något om respekt för hans jobb blabla...! Så kan det vara, så det så!

Kommentaren postad torsdagen den 23/5, 2013 - 14:06
Christian R. Conrad
Även om det står typ "Botkyrka" eller "Hertonässtrand" utanpå bussen, så säger ju inte det var i den stadsdelen ändhållplatsen ligger. Kan man inte linjen utantill är det alltså säkrast att plinga.