Ett par väl valda ord om livet på savannen som ett rätt udda litet djur bland alla andra figurer.Till nyaste inläggenSmala elefanten i sin praktSenaste inläggen i RSS 2.0-format
Fredrik i sin prakt, på Café Opera 1998.
Namn
Fredrik Wicksell
Ålder
36 år
Boplats
Norra Botkyrka, Sthlm
Senast kommenterade inläggen
Om man inte plingar hamna...23/5 - 14:06
Hallå, elektroniska pryla...11/5 - 13:11
What the fuck!19/12 - 16:54
Vem attans är Smala Elefa...27/10 - 01:38
Mannen med hatt langar vi...8/7 - 14:18
Sök inlägg
Musik under namnet Mindfire

Här nedan finner man lite musik som jag gjort genom åren, då under mitt nätnamn Mindfire. Det är bara att ladda ner.

St. Valentine's Day
St. Valentine's Day [Video edit]

Tillbakalutad house
2:37 min

Expectations
Expectations [Fast beat edit]

Club/House
4:17 min

In The Arms Of Morpheus
In The Arms Of Morpheus

House
5:06 min

The Radar [Intro version]
The Radar [Intro version]

Dance/Club
0:36 min

Tiny House
Tiny House

House
0:30 min

Lördagen den 17/10, 2015 - 01:05
Jag brukar skämta en del om hur smal jag är genom att överdriva en del tänkbara situationer där ens smala kropp skulle kunna komma till en viss nytta. Bland annat att jag är så smal att låsta dörrar inte är något problem för mig eftersom jag bara behöver gå in genom springan mellan dörren och dörrkarmen. Eller om jag vill göra mig osynlig så räcker det med att jag vänder mig med sidan mot den jag vill gömma mig för, eftersom jag bara blir ett streck då.

Nu på senare tid har jag dock börjat fundera på om det inte redan nu är diverse märkliga situationer i vardagen som uppstår på grund av att jag är smal (och lätt). Tycker att det är påfallande ofta som rulltrappor inte går igång när jag kommer tassande och vill få mig en åktur. En gång stannade den till och med mitt i själva åkturen när jag var helt ensam och inte orsakade något som krävde ett nödstopp etc. Sen har jag märkt att automatiska dörröppnare in i butiker och liknande också jävlas mer ofta nu med att inte reagera när jag kommer där och vill gå in, eller ut, så man nästan slår näsan i glaset eller faller över någon sådan där liten grind/bom. Tack!

Tur att det snart är riktig vinter så man kan gå runt i stora tunga tjocka jackor så att man får lite tyngd och annan kroppsform. Detta funkar givetvis även på sommaren, men då tror jag nog att svetten som alstras till följd av detta knep är ett klart större problem att brottas med än att få dörrar och rulltrappor att göra mig en tjänst.
Kommentarer: Bli först!