Ett par väl valda ord om livet på savannen som ett rätt udda litet djur bland alla andra figurer.Till nyaste inläggenSmala elefanten i sin praktSenaste inläggen i RSS 2.0-format
Fredrik i sin prakt, på Café Opera 1998.
Namn
Fredrik Wicksell
Ålder
36 år
Boplats
Norra Botkyrka, Sthlm
Senast kommenterade inläggen
Om man inte plingar hamna...23/5 - 14:06
Hallå, elektroniska pryla...11/5 - 13:11
What the fuck!19/12 - 16:54
Vem attans är Smala Elefa...27/10 - 01:38
Mannen med hatt langar vi...8/7 - 14:18
Sök inlägg
Musik under namnet Mindfire

Här nedan finner man lite musik som jag gjort genom åren, då under mitt nätnamn Mindfire. Det är bara att ladda ner.

St. Valentine's Day
St. Valentine's Day [Video edit]

Tillbakalutad house
2:37 min

Expectations
Expectations [Fast beat edit]

Club/House
4:17 min

In The Arms Of Morpheus
In The Arms Of Morpheus

House
5:06 min

The Radar [Intro version]
The Radar [Intro version]

Dance/Club
0:36 min

Tiny House
Tiny House

House
0:30 min

Söndagen den 17/12, 2006 - 17:47
Smala Elefanten nu som pepparkaksform
Pepparkaksform
Pepparkakor
Inför det årliga julbaket, för ett par veckor sedan, med släkten här hemma gjorde jag ett par pepparkaksformar med den smala elefanten som figur.
De blev riktigt bra tycker jag, och redan innan hade jag tänkt att släkten skulle få minst varsin sådan form i julklapp om det visade sig att det gick bra att använda dem i praktiken också. Och det gjorde det, som man kan se på bilden bredvid.

Nu har jag gjort en massa fler formar sedan den tiden, och jag har även fått in tekniken så pass ordentligt att jag enbart behöver trämallen (som jag hade sedan tidigare, långt innan detta projekt fanns i tankarna) för att få till böjen från ryggen upp över huvudet och ner till spetsen på snabeln. Formarna blir mer lika varann nu, vilket man kan se på bilden överst, då alla böjar och sådant sker på samma ställe i hålbandet (materialet som används).
Att formarna dessutom har lite skruv och mutter gör det lite mer industriellt tuffare och hårdare.
Att själva formen sedan inte håller exakt Smala Elefanten-logotypens form är en annan sak, för man ser i alla fall att det är logotypen det handlar om (även om just denna mall bygger på en annan lite mer kompakt och snyggare variant av logotypen än den som syns här nedanför).

Om man vill ha sådana här formar går det alldeles utmärkt att köpa sig ett par stycken. Jag har dock inte bestämt något pris för vad de skulle kunna kosta än, då jag inte räknat på materialkostnad och vad jag anser mig lägga ner på det hela rent arbetsmässigt.
Men hör gärna av dig och berätta vad du skulle kunna tänka dig att betala för dem, så kan jag ta ställning till det hela då.
Kommentarer: Bli först!