Ett par väl valda ord om livet på savannen som ett rätt udda litet djur bland alla andra figurer.Till nyaste inläggenSmala elefanten i sin praktSenaste inläggen i RSS 2.0-format
Fredrik i sin prakt, på Café Opera 1998.
Namn
Fredrik Wicksell
Ålder
36 år
Boplats
Norra Botkyrka, Sthlm
Senast kommenterade inläggen
Om man inte plingar hamna...23/5 - 14:06
Hallå, elektroniska pryla...11/5 - 13:11
What the fuck!19/12 - 16:54
Vem attans är Smala Elefa...27/10 - 01:38
Mannen med hatt langar vi...8/7 - 14:18
Sök inlägg
Musik under namnet Mindfire

Här nedan finner man lite musik som jag gjort genom åren, då under mitt nätnamn Mindfire. Det är bara att ladda ner.

St. Valentine's Day
St. Valentine's Day [Video edit]

Tillbakalutad house
2:37 min

Expectations
Expectations [Fast beat edit]

Club/House
4:17 min

In The Arms Of Morpheus
In The Arms Of Morpheus

House
5:06 min

The Radar [Intro version]
The Radar [Intro version]

Dance/Club
0:36 min

Tiny House
Tiny House

House
0:30 min

Söndagen den 18/2, 2007 - 22:39
Folket i savannen och elefantskor
Nu har jag återigen roat mig åt att titta på hur vissa av besökarna hittat in hit till Smala Elefanten genom att titta i statistikloggen. Den avslöjar ibland så mycket att man kan se exakta sökord/sökfraser på diverse sökmotorer som sedan givit ett klick på min sida i sökresultatlistan.

Från danska Google gav sökningen "folket i savannen" ett besök in till mig här. Här är det rätt kul att tänka sig att det sitter en dansk där framför sin dator med ett wienerbröd i handen och vill veta lite mer om diverse folkslag så som massajer och liknande och i sökresultaten får syn på smalaelefanten.com och introtexten jag har här bredvid smala elefanten. Klart som korvspad att han eller hon klickar där då, för att sedan svära på klockren danska över att mötas av en smal liten jävla elefant som inte alls har något med några folk på savannen att göra.

På finska Google var det "elefanten skor" som föranledde ett klick in hit.
Där är det mer otydligt vad som egentligen var det som eftersöktes, då ju elefanter i de allra flesta fall inte har några skor på sig. Nu kanske denna "elefanten" var en speciell elefant, för mig helt okänd, men som i Finland är rikskändis och som ofta är fotbeklädd. Dvs att sökningen var för att ta reda på vilket märke dessa skor är. Min gissning är att det inte är Puma i så fall, för de är inte så vanliga på savannen.

Jag känner att dessa avslöjande statistikrapporteringar är rätt roande, åtminstone för mig själv, och bör få sig en egen kategori; Besökshumor. En tidigare analys, och som givetvis läggs in i denna, är den om alla swingers som hittar in hit i strid ström.
Kommentarer: 2 stycken.
Kategorier: Besökshumor, Hemsidan