Ett par väl valda ord om livet på savannen som ett rätt udda litet djur bland alla andra figurer.Till nyaste inläggenSmala elefanten i sin praktSenaste inläggen i RSS 2.0-format
Fredrik i sin prakt, på Café Opera 1998.
Namn
Fredrik Wicksell
Ålder
36 år
Boplats
Norra Botkyrka, Sthlm
Senast kommenterade inläggen
Om man inte plingar hamna...23/5 - 14:06
Hallå, elektroniska pryla...11/5 - 13:11
What the fuck!19/12 - 16:54
Vem attans är Smala Elefa...27/10 - 01:38
Mannen med hatt langar vi...8/7 - 14:18
Sök inlägg
Musik under namnet Mindfire

Här nedan finner man lite musik som jag gjort genom åren, då under mitt nätnamn Mindfire. Det är bara att ladda ner.

St. Valentine's Day
St. Valentine's Day [Video edit]

Tillbakalutad house
2:37 min

Expectations
Expectations [Fast beat edit]

Club/House
4:17 min

In The Arms Of Morpheus
In The Arms Of Morpheus

House
5:06 min

The Radar [Intro version]
The Radar [Intro version]

Dance/Club
0:36 min

Tiny House
Tiny House

House
0:30 min

Fredagen den 9/3, 2007 - 21:02
Smala tecknade män bränner eget lösskägg
Den något kryptiska rubriken är inte sann, vad jag vet. Mer troligt hade det varit om det vore peruk och inte lösskägg. Fråga mig inte varför, men så är det bara - vare sig vi vill eller ej.

Nej så här är det: Rubriken är byggd av de senaste lustiga sökningarna från diverse sökmotorer som givit mig en besökare. Dock med en liten modifikation vad gäller bränner eget, då det i originalsökningen var "hembränning" istället. Men det fattar ju var och en bildad person att det hade blivit väldigt knasig svenska. I övrigt är det korrekta ord eller fraser från sökningarna.

Hembränningssökningen då. Gissar att han eller hon som gjorde den sökningen på Eniro blev redigt besviken när det enda det gav på min sida var denna lilla bild. Förhoppningsvis roade det lite i alla fall.

"smala tecknade män" på svenska Google resulterar lite oväntat i att Smala Elefanten placeras överst. Och givetvis klickar man nästan alltid på det första förslaget vad man än söker på. I alla fall om man har en rätt snäv sökfras, vilket man väl får säga att det är i detta fallet. Sökaren fick dock nöja sig med en smal tecknad elefant istället, som iofs kanske gick lika bra. Det förtäljer dock inte besöksstatistiken.

På MSN Live Search kommer min sidlänk upp på sidan 3 när man söker på "lösskägg". Det man då börjar undra över är vad som får en att tro att just "Smala Elefanten" nog sitter på någon riktigt relevant och saklig info om lösskägg när alla träffar innan inte verkar ha varit nog.
Kommentarer: Bli först!
Kategori: Besökshumor

Tisdagen den 6/3, 2007 - 21:44
Nu är det bevisat - jag är ett troll
Jag har skämtsamt kallat mig själv "trollet" strax innan de senaste gångerna jag klippt håret, och gärna med någon veckas ansiktshår som extra krydda.

Nu har dock söksträngen "bild på troll" på svenska Google fått någon att klicka sig in hit, vilket väl är en klar indikation på att jag faktiskt är ett troll. Om Google föreslår att man ska besöka smala elefanten för att denne egentligen är ett troll, ja då måste det vara så.
Kommentarer: Bli först!

Lördagen den 3/3, 2007 - 13:27
Går det att sticka en keps?
Klart att det går att sticka en keps om man är jäkligt tålmodig, då det lär ta en ohyggligt lång tid om man ska få det så tätt och stabilt som tyget i en traditionell keps.
Frågan är dock varför man skulle vilja slita så mycket för något som sedan inte trots allt går att urskilja från en vanlig köpt keps. Och om man nu inte vill ha en keps motsvarande de som finns vad gäller kvalitet och stabilitet kanske man istället bör kalla det en mössa eller liknande, vilket känns som att det mer kommer att likna när det är klart. Om det någonsin blir klart, för det låter lite som att försöka virka en bil.

Varför då dessa funderingar om det ens går?
Jo, denna sökfras: "sticka en keps" är det senaste skojiga som tagit en besökare in på min sida från Google. Så den personen, om denne läser detta i en framtid, kanske kan berätta mer om tänket bakom, hehe. Då när sökningen skedde var det "keps" och "sticka" ur två olika meningar som fick svenska Google att tipsa om min sida allra överst.
Kommentarer: Bli först!
Kategorier: Besökshumor, Hemsidan