Ett par väl valda ord om livet på savannen som ett rätt udda litet djur bland alla andra figurer.Till nyaste inläggenSmala elefanten i sin praktSenaste inläggen i RSS 2.0-format
Fredrik i sin prakt, på Café Opera 1998.
Namn
Fredrik Wicksell
Ålder
36 år
Boplats
Norra Botkyrka, Sthlm
Senast kommenterade inläggen
Om man inte plingar hamna...23/5 - 14:06
Hallå, elektroniska pryla...11/5 - 13:11
What the fuck!19/12 - 16:54
Vem attans är Smala Elefa...27/10 - 01:38
Mannen med hatt langar vi...8/7 - 14:18
Sök inlägg
Musik under namnet Mindfire

Här nedan finner man lite musik som jag gjort genom åren, då under mitt nätnamn Mindfire. Det är bara att ladda ner.

St. Valentine's Day
St. Valentine's Day [Video edit]

Tillbakalutad house
2:37 min

Expectations
Expectations [Fast beat edit]

Club/House
4:17 min

In The Arms Of Morpheus
In The Arms Of Morpheus

House
5:06 min

The Radar [Intro version]
The Radar [Intro version]

Dance/Club
0:36 min

Tiny House
Tiny House

House
0:30 min

Tisdagen den 22/5, 2007 - 21:36
Att börja om på noll
Idag gjorde jag min första joggingrunda efter massor av års uppehåll. Det blev 18 minuter (ca 2,5 km) av sammanhängande lätt jogg. Med lätt syftar jag på farten och inte ansträngningen, för nog var det bra jobbigt för mina lungor och till viss mån även benen. Pinsamt usel form jag är i just nu.

Anledningen till mitt ryck att börja träna lite igen är att det är bra för mig och min panikångest. Det är bra träning för att lättare hålla isär känslor och tankar som verkligen har med paniken att göra med sådant som faktiskt beror på fysisk ansträngning eller vad det nu kan vara.
Det är lätt hänt annars att man tolkar just hög andning på grund av ansträngning som paniksymptom och sedan triggas igång in i de dåliga tankebanorna.
Sedan att jag i sig mår bra av lite löpträning är en positiv bit, och gör så att man kan tänka sig göra lite comeback inom orienteringen igen.
Det är betydligt roligare om man i alla fall är så pass tränad att man orkar runt en bana utan att känna liemannen flåsande i nacken vid varje kontroll och efter målgång.

Tanken är att jag nu ska försöka jogga lite ungefär varannan dag, för att så småningom mer kunna springa när kroppen känns tryggare och inte svarar med varningslampor. När det senare stadiet infinner sig ska det bli lite mer längre rundor och mäta sig mot lite tider på rundor man sprang förr.
Kommentarer: Bli först!

Tisdagen den 15/5, 2007 - 21:46
Elefanten börjar bli gammal
Eller börjar och börjar - elefanten ÄR gammal.
Nu har den bytt till en helt ny siffra längst fram vad gäller antal år, och det innebär som vi alla vet att det är ett nytt tiotal som påbörjats.
Elefanten är från och med idag 30 år gammal! Så pass! Tiden går.
Kan ju trösta sig med att det är hela 10 år kvar till nästa byte av första siffran. Det gäller att se positivt på allt.

På lördag blir det Öppet hus för släkt och vänner, så den riktiga nu-faan-är-man-gammal-känslan kommer väl först då när så pass många under kort tid påminner en om varför de är här. Just nu är det snudd på som vilken annan tisdag som helst.
Kommentarer: Bli först!
Kategori: Fredrik i vardagen