Ett par väl valda ord om livet på savannen som ett rätt udda litet djur bland alla andra figurer.Till nyaste inläggenSmala elefanten i sin praktSenaste inläggen i RSS 2.0-format
Fredrik i sin prakt, på Café Opera 1998.
Namn
Fredrik Wicksell
Ålder
36 år
Boplats
Norra Botkyrka, Sthlm
Senast kommenterade inläggen
Om man inte plingar hamna...23/5 - 14:06
Hallå, elektroniska pryla...11/5 - 13:11
What the fuck!19/12 - 16:54
Vem attans är Smala Elefa...27/10 - 01:38
Mannen med hatt langar vi...8/7 - 14:18
Sök inlägg
Musik under namnet Mindfire

Här nedan finner man lite musik som jag gjort genom åren, då under mitt nätnamn Mindfire. Det är bara att ladda ner.

St. Valentine's Day
St. Valentine's Day [Video edit]

Tillbakalutad house
2:37 min

Expectations
Expectations [Fast beat edit]

Club/House
4:17 min

In The Arms Of Morpheus
In The Arms Of Morpheus

House
5:06 min

The Radar [Intro version]
The Radar [Intro version]

Dance/Club
0:36 min

Tiny House
Tiny House

House
0:30 min

Tisdagen den 31/7, 2007 - 23:29
Hur man frivilligt fixar sig blåsor under fötterna
Förra tisdagen gjorde jag comeback vad gäller orienteringslöpning genom att åka ut på den så kallade Sommarserien och ta en kortare bana. Det hela gick rätt bra, bortsett en smidig miss som innebar att jag kom till kontroll 8 istället för kontroll 5, men det hela slutade i alla fall med att jag fick en blåsa under vänsterfoten alldeles vid den där rätt stora "trampdynan", som om jag vore en hund, strax nedanför stortån. Då löste jag det obekväma problemet genom att ta hål på den och tappa ut vätskan och sedan sätta ett plåster över.

Det tog dock nästan en hel vecka innan det kändes som om man skulle kunna springa igen utan att det skulle smärta lite. Och det var det som skulle ske idag under den sena eftermiddagen då det återigen var dags för Sommarserien. Min plan för att förebygga att det skulle bli en ny blåsa av det som var kvar var att sätta lite läkartejp (eller vad det heter) över området.
Det hela gick inte så speciellt bra, vare sig orienterandet eller att undvika att få en blåsa. En gigantisk miss redan till andra kontrollen gjorde att jag fick stryk av min far som tog samma bana. Förra veckan vann jag. Och nu sitter jag här med en blåsa som svider lite under foten igen och skriver detta. Varför utsätter man sig för detta frivilligt egentligen?
Kommentarer: Bli först!

Måndagen den 30/7, 2007 - 15:23
Hur nära en sjö måste en strand ligga?
I närheten av där jag bor ligger före detta köpcentret Slagsta Strand. Jag säger före detta för att det finns 1-2 butiker kvar i hela huset, från att från början ha varit närmare 20 kanske. Senaste tiden när jag varit ute på panikträning och åkt till/förbi busshållsplatsen som ligger i anslutning till detta hus, för övrigt det hus som tidigare var min gymnasieskola innan förvandligen till köpcenter ägde rum, har jag mer och mer reflekterat över namnet när den vänliga automagiska bussrösttjejen påminner om vilken kommande station är hela tiden.
Definitionen för strand känns som att det bör vara något som ligger väldigt nära nån form av större vattenansamling. Utöver att det ska ligga nära så är det också så att det borde vara som en förlängning av denna vattenansamling till något mer gångbart underlag. Alltså i direkt anslutning till vattenansamlingen kort och gott.

Slagsta Strand ligger nån knapp kilometer eller så från Mälaren, uppe på en av de högsta punkterna i området. Om det var namnet på köpcentret som förvirrade folk så pass mycket att de inte hittade dit i den utsträckning företagarna hoppades är dock okänt, men det kan inte ha varit till någon fördel.
Kommentarer: Bli först!
Kategori: Besynnerligt

Onsdagen den 18/7, 2007 - 12:10
Vinnare av Apocalypto-DVD
Andrev Bergström på Aftonbladet har en filmblogg där han då och då fixar små tävlingar där man kan vinna DVD-filmer. Nu senast hade han en tävling där man skulle tala om varför Mel Gibson var ett geni, och då ha chansen att vinna just Mel Gibsons film Apocalypto.

Ett tu tre tog jag chansen, och några dagar senare möttes jag av detta besked i ett inlägg på denna sida:
"Du har vunnit Apocalypto-dvd:n. Mejla mig din hemadress så att jag kan skicka filmen. mvh /Andrev Bergström, Filmbloggen"

Tackar tackar, Andrev!
Kommentarer: Bli först!
Kategorier: Film, Fredrik i vardagen